Vi Bertil och Tuula finns i Säter som ligger i södra Dalarna. Vi har alltid haft djur av olika slag...
Hundar har varit våra familjemedlemmar i ca 40 år. Vi har även fött upp någon kull under årens lopp.

På gården har vi hart hästar i över 20 år, ett föl har sett dagens ljus här.

Vi har även haft får, getter, kalkoner, ankor, katter, fåglar, chin-chila, marsvin, kaniner och fiskar. Undrar om jag glömt några :-) som vandrande pinnar och sånt.

Nu har vi hundarna Trullsa 6 år, och Diza 3år, från Trullsas andra kull. Bernard från Trullsas sista kull, han är 1½ år. Vi har några hundar som som delägs. Fanni, som är 1½ år kullsyskon med Bernard. Fanni bor hos Kerstin och Tommy i Tällberg.

Vi har Freya och Amigo som snart är 1½ år, från Dizas första kull. Freya bor hos familjen Ahrås i Ludvika och Amigo bor hos familjen Strömbert i Falun. Dessutom har vi köpt in Aberlous Milk and toast and honey. " Thea" som är 1 år.

Till familjen hör också 3 barn som flyttat hemifrån, dessutom 4 barnbarn. Vi har även haft 3 familjehems plaserade barn hos oss. som även de har har flyttat till eget boende.

Helena bor med 2 barn i Säter och jobbar som massör.

Liselott bor i Avesta med och 2 barn och en blandras tik, hon jobbar som Framasept.

Daniel som blivit en globetrotter och jobbar för närvarande i Canada. Han älskar också djur och när tiden är mogen kommer även han att ha hund.

Livets krydda är barnbarnen.
Robin 19, Simon 18, Linn 14, och Elin 13.

Hundarna förgyller vår dag. Tack vare dem så kommer vi ut varje dag och träffar även en massa trevliga människor och hundar.

Vi håller på med spår, sök, specialsök, agility, rallylydnad nu även viltspör. Alla hundar får göra allt. Jag märker att variation är nått som de älskar, då håller man upp geisten och arbetsviljan.